Alie van de Taboebalie

 

Alie van de Taboebalie

Mijn alter ego Alie van de Taboebalie is een speelse liefdevolle taboebreker die de taboes die wij zoal tegenkomen in de maatschappij, op persoonlijk- seksueel en werkgebied, graag onder de aandacht wil brengen en bespreekbaar wil maken. Dit om zo een steentje bij te dragen aan een liefdevolle maatschappij.

Alie vertelt, informeert, confronteert en houdt mensen een spiegel voor. Ze bespreekt wat onbespreekbaar lijkt en daagt uit tot nadenken.
Alie is er niet alleen voor individuen maar ook voor teams die tegen taboes aanlopen in hun persoonlijke en/of sport- of werkomgeving.
Met de nodige zelfspot zal zij op respectvolle wijze je uitdagen, spiegelen, coachen en trainen om zo het taboe te doorbreken. Ze laat je ontdekken dat je gemakkelijker kunt leven door zaken bespreekbaar te maken. Alie van de Taboebalie
Alie van de Taboebalie komt ook naar evenementen en festivals waar zij op vrolijke wijze taboes aan de orde stelt. Dit doet ze door rond te lopen met haar verrijdbare Taboebalie en mensen uit te nodigen voor een praatje. Tevens kan zij een korte lezing of optreden verzorgen over een taboe die vooraf aangereikt is door de organisatie of het publiek.
Zij zal op een luchtige en liefdevolle manier iedereen tot nadenken aanzetten. Prikkelend en met de nodige zelfspot het taboe bespreekbaar maken.

90cb0c8284a8bf18bea60fd568c015d3

Advertenties
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close